Інформація
Пошук

Газовий обігрівач Italkero Dolce Vita (10,4 кВт) LF10AE L0000

Виробник: Italkero
Модель: LF10AE L0000

Знайшли дешевше?
87 285 грн

  • В наявності

Діаметр обігріву: 4 м. Потужність: 10,4 кВт. Максимальна витрата газу / пропан, л/годину 750. Висота: 228 см.


Вуличний Газовий обігрівач Italkero Dolce Vita — це преміальний флагман італійського бренду Italkero. Ми сміливо заявляємо, що на сьогоднішній день в усьому світі не існує більш красивого, витонченого, технологічно досконалого, а також безпечного і ефективного вуличного газового інфрачервоного обігрівача. Італійська компанія Italkero — розробник і винахідник вуличних газових обігрівачів факельного типу, всі винаходи якого підтверджені європейськими патентами і захищені від копіювання. Всі обігрівачі виробляються безпосередньо в Італії на власній фабриці, з використанням виключно європейських комплектуючих, що підтверджено сертифікатом походження EUR-1.

Вуличний інфрачервоний обігрівач Dolce Vita створює не тільки м'яке і потужне тепло, але і саму вишукану атмосферу там, де він використовується. Обігрівач Italkero Dolce Vita легко переміщається в будь-яке місце на спеціальному візку, яка входить в комплект поставки. Інфрачервоний обігрівач Italkero Dolce Vita займає площу діаметром всього 56 див. вуличний Газовий обігрівач Dolce Vita не вимагає підключення до електромереж і працює автономно від стандартного газового балона об'ємом 24-27 Л, розташованого в нижній частині обігрівача. Завдяки цьому, він може бути розміщений в будь-якому зручному для Вас місці.

 Неповторний вуличний газовий обігрівач Italkero Dolce Vita, що поставляється в Україну, оснащений красивою теплою LED-підсвічуванням нижній частині корпусу, що додатково надає красу місця, де він розташований.



Газовые обогреватели
Діаметр обігріву (м) до 4 м
Максимальна витрата газу / пропан, л/год 750
Габарити (мм) 560 х 560 х 2280
Габарити в упаковці (мм) 560 х 560 х 2000
Вага (кг) 32
Балон (не входить в комплектацію) 24,5 л
Матеріали корпусу нержавіюча сталь / пластик
Колба Загартоване скло
Ролики У комплекті
Постветка корпусу Є LED
Дистанційне керування У комплекті
Датчик перекидання Так
Датчик загасання Так
Редуктор, шланг У комплекті
Характеристики обогреватели
Потужність 10,4 кВт

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари