Інноваційний вугільний гриль Char-Broil від компанії Kettleman був розроблений перший у світі інфрачервоний комплекс для приготування страв на грилі, і з тих пір він не втратив свої позиції і актуальність. Під класичним простим дизайном приладу ховається потужна система приготування їжі TRU-Infrared, а також система контролю циркуляції повітря Dancook. До складу основного приладу включені додаткова сітка, система збору попелу і точний термометр, що робить приготування ще більш зручним та комфортним, а страви соковитими і ароматними.
Від своїх аналогів гриль відрізняється
Наявністю системи приготування TRU-Infrared™. Спеціалізована інфрачервона решітка рівномірно обсмажує їжу, запобігає спалахи вогню і робить приготовлені продукти ще більш соковитими і смачними. Важливе доповнення: в залежності від моделі решітка і пальники можуть відрізнятися.
- Спеціальна металева решітка з покриттям з порцеляни – забезпечує збереження їжі і запобігає спалахи вогню.
- Система Kettleman – забезпечує повний контроль над приготуванням. Дуже економна у використанні вугільних брикетів для роботи.
- Вбудований датчик температури – допомагає контролювати приготування і стежити за розігрівом під кришкою.
- Коліщатка для зручного пересування гриля вручну.
- Відкидна кришка – як в попередніх варіантах класичних моделей. Можна відкрити однією рукою.
- Мобільний чаша для попелу – розміщена в нижній частині гриля, допомагає утримувати, який обсипався попіл.
- Регульовані шлюзи для вентиляції всередині гриля – дозволяють власнику контролювати температуру.
- Довгострокова гарантія від виробника – 5 років на чашу для попелу, 10 років на кришку і корпус, 2 роки на всі інші деталі.
Базовые | |
Вид | Гриль |
Конструкция и система приговления | |
Матеріал конструкції | сталь покрита чорною порцеляною |
Система приготування | TRU-Infrared ™ |
Тип палива | На твердому паливі |
Матеріал решіток | сталь з порцеляновим покриттям |
Рабочая зона | |
Основна площа приготування (кв.см) | 2323 |
Загальна площа приготування (кв.см) | 2323 |
Дополнительно | |
Особливості | Робоча поверхня: 2323 см² |
Термометр | датчик температури вбудований в кришку |
Основа и крышка | |
Матеріал кришки | сталь з чорним порцеляновим покриттям |
Лоток для жиру | Так |
Колеса | 2 колеса |
Размеры | |
Розміри коробки (ш,д,в - см) | 75 x 65,5 x 37 см |
Производитель и упаковка | |
Виробник | Char-Broil |
В собранном виде | |
Розміри | 70х66х99х73 см |