Інформація
Пошук

Дров'яний гриль-мангал на дровах UNO

Виробник: Uno
Модель: UNO

Знайшли дешевше?
11 900 грн

  • В наявності

Діаметр 60 см. Вага: 20 кг. Висота 45 см. Виробник: Uno (Україна)


Гриль UNO - це сучасний багатофункціональний вогнище з поверхнею для смаження. На відміну від інших грилів його можна трансформувати в багаття чашу, барбекю або мангал. Розмір і дизайн UNO дозволяють готувати на відкритому вогні різноманітні страви для великої кількість людей одночасно.

Конструкція і характеристики

Гриль UNO складається з трьох основних частин: кострової чаші, підставки-тумби і поверхні для смаження. Висота виробу 45 см (з встановленою поверхнею для смаження). Вага - 20 кг.

Чаша UNO

Сталева півсфера, товщиною 3 мм, виготовлена з цілісного шматка металу без єдиного зварювального шва. Спеціальна технологія виробництва і обробки забезпечить довгий термін служби чаші в порівнянні з класичними грилями і повністю виключить її термодеформацію. На дні чаші є вентиляційні отвори, які повідомляються з такими ж отворами в підставці. Це забезпечує приплив повітря в зону згоряння дров.

Підставка UNO

Висота підставки-300 мм, діаметр основи - 320 мм.підставка не тільки утримує чашу гриля, але і є частиною системи вентиляції і пеплозбірником. Підставка виготовлена з високоміцної вуглецевої сталі і являє собою усічений конус з герметично завареним дном. Конструкція підставки дозволяє накопичувати всередині попіл і золу від перегорілих в грилі дров. Вона містка: чистити її необхідно не частіше одного разу на місяць навіть при активному використанні. Система вентиляційних отворів виконує відразу дві функції:

  • Забезпечує приплив повітря в зону вогнища, створюючи інтенсивну повітряну тягу і забезпечуючи рівномірне згоряння дров.
  • Отвори в тумбі не дають перегрітися основи мангала, завдяки чому UNO можна встановлювати на будь-яку рівну поверхню, не побоюючись пошкодити її.
  • Поверхня для смаження UNO

Виготовлена з цілісного шматка міцної жаростійкої вуглецевої сталі товщиною 6 мм.Товщина жарочного диска забезпечує високу теплоємність, яка сприяє рівномірному прожарюванню продуктів. Багатошарове органічне покриття забезпечує їй практично необмежений термін служби і гарантує — приготована на грилі їжа не втрачає смакових якостей і користі. Особливість поверхні для смаження UNO в тому, що вона має невеликий ухил до центру вогнища. Це дозволяє уникнути попадання розпеченого масла за межі мангала-надлишки стікають в чашу. У центрі поверхні можна встановити решітку гриль і кільце для Казанка.

Можливості

Завдяки інноваційній технології виробництва поверхні для смаження, гриль UNO відкриє для вас нові кулінарні можливості. Температура нагріву досягає 350 градусів, що дозволяє приготувати гарячі закуски, м'ясо, рибу, морепродукти, овочі гриль, омлети, оладки і навіть десерти. Площа поверхні дозволяє одночасно смажити їжу на 6 осіб. Додаткові аксесуари допоможуть створити гриль UNO під ваші потреби: це Решітка-гриль, кільця для установки казанка і насадки для класичних шампурів. Гриль UNO можна трансформувати в багаття чашу, для цього необхідно зняти поверхню для смаження. Є можливість зробити це при запаленому вогнищі, використовуючи спеціальні сталеві ручки (вони йдуть в комплекті до всіх грилів UNO).

Експлуатація

Щоб встановити гриль UNO потрібна рівна поверхня. Спочатку ставимо підставку гриля, зверху - костровую чашу і надійно фіксуємо її кріпильним болтом. Поверхня для смаження встановлюється на чашу гриля на трьох ніжках. Глибокі базуючі прорізи в ніжках гарантують її міцну фіксацію. Для приготування їжі на грилі UNO необхідно розвести невеликий вогонь в мангалі, потроху додаючи дрова. Коли поверхня прогріється, нанести на неї рослинне масло і рівномірно розтерти його тканиною (або скропити диск спрей-маслом). Після цього поверхня готова до приготування їжі.

Догляд

Мангал UNO не вимагає спеціального догляду та чищення додатковими засобами. Після приготування їжі з поверхні гриля потрібно зчистити шпателем залишки їжі прямо в чашу багаття, нанести рослинне масло і протерти диск сухою тканиною. Для того, щоб прибрати з гриля золу, потрібно зняти диск для смаження, після чого викрутити кріпильний болт і зняти чашу. Далі-висипати з попелозбірника накопичилася золу.

Базовые
Вид Гриль
Матеріал поверхні приготування Вуглецева сталь
Конструкция и система приговления
Тип палива На твердому паливі
Рабочая зона
Покриття поверхні для смаження Багатошарове органічне
Корпус и елементы
Матеріал Сталь
Производитель и упаковка
Виробник Uno, Україна
В собранном виде
Розміри 60 x 60 см
Вага 15 кг

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари